torstai 3. tammikuuta 2013

My promises

Yleensä en ole mitään isompia lupauksia tehnyt, lähinnä lupaillut pitää itsestäni parempaa huolta.. Ja niin tälläkin kertaa. Eli ei tipattomia tai tiukkoja rajoituksia minulle!

Mutta mitä se sitten tarkoitta käytännössä - minun tapauksessani seuraavaa:

  • Saada arkeen enemmän säännöllisyyttä & liikuntaa, etten aina veny ylitöissä siirtäen sitä lenkille menoa tai yöunia. Saada liikkuminen jokapäiväiseksi useammaksi kerraksi viikossa.

  • Tarkistaa ruokarytmiä ja sen syödyn ruuan sisältöä. Tiedän syöväni väärin, kylläkin itsetehtyä, suhteellisen terveellistä ruokaa, mutta liian harvoin ja liian paljon kerralla. Karkkia en syö kuin jouluna ja juhannuksena - mutta keksejä ja leipää sitten senkin edestä... ei sitä koko leipää ole pakko kerralla syödä..


  • Ystävät - ystäviä tulee nähtyä liian harvoin, pääasiassa erilaisista elämäntilanteista ja eri kaupungeissa / maissa asumisesta johtuen, mutta miksi tulee pidettyä liian harvoin yhteyttä   - soittamisen ja / tai meilin lähettämisen ei pitäisi olla kovin hankalaa?



  • Uni ja rentoutuminen - tarvitsen paljon unta. Piste. Voisinkohan hyväksyä sen jo vähitellen? Lupauksena on jättää televisio rauhaan, ja rentoutua hyvän kirjan parissa, kävelylenkillä tai niitä unia katsellen...



Semmoisia täällä. Teittekös itse "tiukkoja" lupauksia vai tällasia pehmeämpiä, elämäntapamuutos-tyyppisiä?

Kaikki kuvat Weheartit

2 kommenttia:

  1. Elämäntapaan tähdätään, vähän terveellisempään sellaiseen. Runsaasti lisää treeniä, lihasta ja hyvää mieltä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä ja reippaalta kuulostaa, ja siltä vaikutti myös postauksesi aiheeseen liittyen. :)

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!