torstai 29. marraskuuta 2012

Kerrankin ajoissa

Kerrankin olen ajoissa liikkeellä, nimittäin joululahjojen suhteen!
Sunnuntain vietin kaupungilla "urakoiden" - suorastaan surullisen huvittavaa, että maanantaina käsivarsi oli mustelmilla ja paikat kipeät painavien kassien kantamisesta...
Nyt suurin osa on jo paketoitukin, tavoistani poiketen en kuitenkaan kuunnellut joululauluja paketteja tehdessäni, sillä se tuntui marraskuussa hieman oudolle.

Nyt sitten mietinkin mikä katastrofi iskee, kun näin ajoissa olen valmiina? Viime jouluna kun juoksentelin vielä aatonaattona kaupoissa... unohdan varmasti hankkia ne muutamat puuttuvat lahjat, kun tuudittaudun ajatukseen, että kaikki on jo hoidettu! Noh - kaikki ja kaikki - lahjasukat ja myssy ovat vielä lankoina laatikossa, joten eiköhän tässä vielä kiire kuitenkin tule.

Joko siellä on aloitettu jouluun valmistautuminen?

2 kommenttia:

  1. Sinähän olet ajoissa! Ei onneksi tarvi hurjia määriä lahjoja ostella, mutta veikkaan paniikin iskevän, koska en ole ostanut kuin 1 lahjan! =D Joskus nuorempana aloitin lahjojen hankkimisen jo kesän lopulla, jolloin rahan meno ei tuntunut niin suurelta, kuin kerralla ostetut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kerrankin, ei yhtään mun tapaista! Oot muuten ihan oikeassa, jos lahjat hankkii vähitellen, ei niihin käytetty raha tunnu niin suureltä... :)

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!