tiistai 11. syyskuuta 2012

Syksy saa tulla

Sillä mun uudet Hunter Melroset ovat saapuneet, kuin myös Hunter Bubble sateenvarjo. Toimitus Country Attirelta kesti tällä kertaa hieman kauemmin, mutta oli muuten sujuvaa. Aamupäivällä soittivat DPDltä ja varmistivat sopiiko toimitus välillä 16:30 - 21:00, ja seitsemän aikaan ovikello sitten soi. Yleensä joudun vaihtamaan toimituksen työpaikalle, koska kaikilla lähettifirmoilla ei ole iltatoimituksia. Meidän postituksessa ei omista paketeista suuremmin tykätä, joten en sitä mielelläni tee eli siinä mielessä tämä meni paremmin kuin hyvin.


Saappaat Hunter Melrose, Sateenvarjo Hunter Bubble, Trenssi Burberry
No, vaikka uusista sadevarusteista olenkin iloinen, täytyy myöntää etten ole kovin pettynyt vaikkei ihan lähiaikoina sataisikaan.

6 kommenttia:

  1. Tosi heinot saappaat !
    Näyttävät pitkiltä, mikä koko ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ovat kyllä mieleiset minullekin! Ovat brittikokoa 6 eli vastannee kokoa 39 ja varsi on pituudeltaan pisin mahdollinen omalle jalalleni - yhtään pidempi menisi ruttuun kävelessä.

      Poista
  2. Ihan mielettömän hienot! Katselin joskus myös Hunterin lyhytvartisia kiilakorkokumppareita, ne kävis citykäyttöön aika kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt kyllä vähän nolottaa myöntää, mutta mulla on myös ne lyhytvartiset... Käytän vain niin paljon hameita, että pitkät varret on mukavammat syysmyräköissä.

      Poista
  3. Ihana sateenvarjo ja varmaan pysyy hyvänä myös mahdollisissa syysmyräköissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivon todella, että kestää myös ne syysmyrskyt! Ajatuksen tasolla ainakin tuo läpinäkyvä puolipallo tuntuu hyvälle - kävellessäänkin saa suojattua kasvot ja näkee mihin on menossa. :)

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!