sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pretty ballerinas

Lueskelin tuossa hetki sitten Avec Sofién blogista, että Pretty ballerinas avaa pop up-storen Helsinkiin Esplanadille. No, heinäkuun alussahan se sitten avattiin, enkä voinut vastustaa kiusausta, kun siitä ohi kuljin...

Vaihtoehtoja oli reilusti, mutta päätöstä helpotti se, ettei kaikista minua kiinnostaneista malleista ollut vielä/enää kokoja. Hetken hopeanhohtoisten, liskokuvioitujen nahkapohjakenkien kanssa liikkeessä kuljettuani tulin järkiini, ja valitsin kumipohjaiset, chanel-tikatut ballerinat. Sininen väri on minulle epätyypillinen valinta, mutta merihenkisessä raikkaudessaan moneen asuun helposti sovitettavissa. Plussaa tulee myös puolikkaista kokonumeroista.


Uskoisin, että klassisen ulkonäkön ansiosta meillä tulee olemaan reilusti yhteisiä vuosia edessä, kunhan muistan vain suoda kengille tarpeeksi usein lepopäiviä.

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Löysin blogisi juuri. Olen kanssasi samaa ikäluokkaa, joten odotan innolla jatkoa.

    Ostin itsekin pari viikkoa sitten Pretty Ballerinas pop up-storesta ballerinat. Nyt olen käyttänyt niitä vasta kerran, mutta jo sen jälkeen huomasin, että kiiltonahka oli taittunut ikävästi jalkani muodon mukaan. Millaisia kokemuksia sinulla on käytöstä? Ovatko säilyneet mallissaan hyvin?

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura!

      Ensinnäkin, kiitos kommentistasi!

      Mullakin ne ballerinat on ollut käytössä vasta pari kertaa, joten pidemmän päälle en osaa laadusta mitään sanoa. Omat kengät on tällähetkellä vielä ihan uudenveroisessa kunnossa, johtuisikohan ehkä siitä, että kiiltonahkaosuutta on vain ihan varpaiden kohdalla.

      Poista

Kiva, kun päätit jättää kommentin!